Targ de case Bucuresti 2012 Timon editia octombrie

PROMOTII DE TOAMNA LA TARGUL IMOBILIAR TIMON

Echipa SUDREZIDENTIAL.RO va fi prezenta la Targul de case TIMON,
editia 25 – 28 octombrie 2012 – Piata Constitutiei!

SUD REZIDENTIAL.ro participa la editia de toamna a Targului National Imobiliar, din perioada 25 – 28 octombrie 2012 – Piata Constitutiei, cu cele mai bune proiecte imobiliare din Zona de Sud, numeroase promotii si discounturi precum si multe surprize pentru clientii aflati in cautarea unei locuinte noi in Zona de Sud sau in Rahova.

TIMON targ de case Bucuresti 2012 octombrie

Ce va oferim:

Cele mai ieftine si mai bune oferte, promotii, discounturi, mobilier si locuri de parcare incluse in pret, cea mai ieftina garsoniera, cea mai ieftina vila, asistenta bancara gratuita in stand oferita de BCR, transport asigurat vizitatorilor pe durata evenimentului imobiliar cu masinile companiei.

– Garsoniere langa statia de Metrou Dimitrie Leonida complet finisate – 21.000 EURO + loc de parcare inclus in pretul apartamentului.

– Apartamente 2 camere langa statia de Metrou Aparatorii Patriei – 34.900 EURO

– Apartamente 3 camere incepand cu 51.000 EURO o suprafata utila de 67 mp complet finisate si un aer conditionat bonus, plus un loc de parcare inclus.

Imobiliare Sud Rezidential. Click mai jos pentru oferta completa!

O parte din ansamblurile prezente la Targul National Imobiliar

Gama Residence 3: http://www.gamaresidence3.ro/

Studio Plus Residence: http://www.studioplusresidence.ro/

Family Residence: http://www.familyresidence.ro/

Brown Residence 4: http://www.brownresidence.ro/

Corvaris Residence 3: http://www.corvarisresidence.ro/

Apollo Residence: http://www.apolloresidence.ro/

Confort Urban Rahova: http://www.conforturban.ro/

Va asteptam cu cele mai ieftine si mai bune oferte, promotii, discounturi, mobilier si locuri de parcare incluse in pret, cea mai ieftina garsoniera, cea mai ieftina vila, asistenta bancara gratuita in stand oferita de BCR, transport asigurat vizitatorilor pe durata evenimentului imobiliar cu masinile companiei.

Targ de case Bucuresti 2012 25 – 28 octombrie – TIMON

Apartamente Comision 0%

Programeaza vizionare gratuita


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function insert_cform() in /home2/rfam2156/public_html/gamaresidence3.ro/wp-content/themes/gama/apartamente-single.php:239 Stack trace: #0 /home2/rfam2156/public_html/gamaresidence3.ro/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /home2/rfam2156/public_html/gamaresidence3.ro/wp-blog-header.php(19): require_once('/home2/rfam2156...') #2 /home2/rfam2156/public_html/gamaresidence3.ro/index.php(17): require('/home2/rfam2156...') #3 {main} thrown in /home2/rfam2156/public_html/gamaresidence3.ro/wp-content/themes/gama/apartamente-single.php on line 239