Comision 0%

Direct Dezvoltator

In realitatea unei piete imobiliare in care posibilitatea de a spera la o locuinta proprie tinde sa ramana doar un vis, Gama Invest vine in intampinarea acestei sperante, oferindu-va sansa de a putea avea un stil de viata la standarde europene, in care accentul se pune pe siguranta, pe utilitatea, functionalitatea si optima iluminare naturala a apartamentelor, fara risipa de spatii, fara fantezii arhitecturale costisitoare si inutile.

Intelegem sa facem totul pentru ca visul dumneavoastra de a avea un camin asa cum il doriti sa devina realitate. Suntem alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul necesar achizitionarii unei locuinte in cadrul ansamblului nostru imobiliar si suntem convinsi ca la final, satisfactia dumneavoastra va fi garantata.

Concept 0% comision

Va punem la dispozitie un Birou de Vanzari proiecte imobiliare Direct Dezvoltator in cadrul caruia cuvantul de ordine este reprezentat de Conceptul  Comision 0%.  Un nou concept “de a vinde” un imobil sau o ofertă imobiliară, bazat pe o serie de criterii puternice, integrat pentru prima oară în Romania, la o scară largă de către Sudrezidential.ro, ce oferă foarte multe servicii gratuite clientului aflat în căutarea unei locuinţe şi opţiuni reale în ceea ce priveşte libera alegere, respectul cuvenit, amabilitate, corectitudine, sinceritate, pus în practică cu mult profesionalism de către consilierii de vânzări.

Este de ajuns să programaţi o vizionare on line sau telefonic (021.332.53.33) şi imediat consilierii noştri de vânzări vor prelua cerea dvs. cu prioritate, sau puteţi merge direct la unul din cele două birouri puse la dispoziţie de Sud Rezidential.ro din Sos. Olteniţei 394, Berceni, Sector 4 sau Sos. Olteniţei 45, Popeşti – Ilfov unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noştri mereu amabili şi prietenoşi dispuşi să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele şi promoţiile noastre.

În cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite, transportul fiind asigurat cu maşinile companiei.

Vizionările şi prezentările ansamblurilor rezidenţiale vor fi făcute de către consilierii noştri, gratuit, oferindu-vă astfel posibilitatea de a alege cu grijă apartamentul dorit.

Gama Residence 3 – vanzari apartamente Popesti Leordeni direct dezvoltator, comision 0%!

Apartamente Comision 0%
Gama Residence - Vizionare Gratuita

Programeaza vizionare gratuita

Reprezentant Vanzari Gama Residence 3

Mihnea Dumistracel: Manager de proiect

Email: mihnea@sudrezidential.ro

Mobil: 0721.947.202

Tel. fix: 021.332.53.33

Credite rapide

Vanzari apartamente noi

Apartamente Berceni Apartament 2 camere Berceni Apartament 3 camere Berceni Garsoniere Berceni

Vanzari apartamente direct de la dezvoltator, comision zero, in mega ansamblul rezidential Gama Residence!