Ansamblul Rezidential Gama Residence 3

Mega-ansamblul rezidential marca Gama Residence, ce a trecut de la faza de proiect la realitate datorita societatii de investitii imobiliare cu acelasi nume, societate care are deja in patrimoniu ansamblurile rezidentiale GAMA RESIDENCE 1 SI 2 dezvoltate in Zona de Sud  a capitalei.

Gama Residence 3 este de departe cel mai mare proiect imobiliar dezvoltat de catre o societate de investitii imobiliare in aceasta zona deoarece proiectul este compus din 7 blocuri cu regim de inaltime care ajunge pana la parter + 8 etaje si  care vor genera un numar total de 400 unitati locative si spatii comerciale ce vor dispune de o serie de facilitati in cadrul ansamblului.

Stim foarte bine cat de importante sunt pentru tine detaliile, de aceea, te invitam sa le studiezi cu ochii tai, sa le atingi cu mainile tale. Vino sa te convingi! Te asiguram ca locatia ideala, spatiile generoase si imaginatia arhitectilor nostri te vor incanta. Iar de vei intra intr-unul din apartamentele noastre, amprenta unica a designerilor nostri de interior te va coplesi. Fiecare detaliu pare rupt dintr-un apartament de vis. In fiecare camera vei observa puncte de interes importante, spatialitate si finisaje realizate la cele mai inalte standarde de calitate.

Gama Residence – filmul de prezentare al ansamblului

Situat intr-o zona exclusivista a orasului Popesti Leordeni, inconjurat de spatii verzi generoase, Gama Residence 3, imbina confortul si siguranta unui cartier rezidential linistit cu stilul cosmopolit al unei locatii de la marginea Bucurestiului. Arhitecti si designeri de interior , manageri de proiect si mesteri priceputi, toti lucreaza impreuna pentru a realiza un proiect deosebit si de durata. Iar rezultatele vorbesc de la sine… Pregatim pentru tine o resedinta de lux,impecabil finisata si elegant prezentata.

Apartamentele dispun de aer conditionat in fiecare camere,obiecte sanitare din ceramica de cea mai buna calitate,usi interioare si usa anti efractie Super Lock,parchet import Germania,tamplarie PVC cu geam termopan de foarte buna calitate import Germania,video interfon Forfisa,lift ultra silentios,si finisaje interioare excelente iar spatiul exterior al imobilelor este amenajat complet,cu alei si trotuare pietonale,spatii de relaxare,parcari delimitate cu acces restrictionat permis doar rezidentilor.

Fiecare apartament este conceput pentru viata de familie. Am facut totul pentru a crea confort si spatiu cat mai mare atat la interior cat si la exterior. Astfel ca fiecare apartament se bucura de o suprafata mare vitrata care inunda incaperile cu lumina in orice moment al zilei. Confortul de care te vei bucura in casa ta atat iarna cat si vara este garantat.

Peretii despartitori dintre apartamente cat si compartimentarile interioare sunt realizate din ziduri de caramida. Vecinii de langa tine nici nu vor stii cand ai ajuns acasa, iar tu ai sa te poti uita la filmul de la miezul noptii fara sa iti faci griji ca se va trezi copilul din camera alaturata.

Caracteristici complex | design, functionalitate si durabilitate:

 • structura de beton armat, rezistenta la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter
 • fatada placata cu polistiren de 10cm
 • Complexul are certificat de performanta energetica clasa A
 • tamplarie exterioara din PVC marca Salamander cu vitrari termoizolante cu sticla low-e
 • 7 lifturi Schindler (Germania)
 • holuri generoase de acces pe fiecare scara sunt elegant placate cu granit de cea mai buna calitate
 • usi exterioare metalice blindate SuperLok (import ISRAEL)
 • obiecte sanitare Ideal Standard
 • gresie,faianta de la firme cu renume (ITALIA,SPANIA)
 • centrala termica de apartament Viessmann

Gama Residence 3 beneficiaza de sistem de video interfon color cu cartela magnetica. Pentru o protectie sporita a familiei tale, poti opta pentru un sistem suplimentar anti efractie.

La parter sunt situate spatii comerciale astfel ca vei avea la distanta de cativa pasi magazinele de care ai nevoie pentru aprovizionare, o cafenea sau un bistro, o gradinita si o curatatorie ecologica. Exista inclusiv o spalatorie auto, cu circuit inchis, situata la subsol. Trebuie doar sa lasi cheia personalului de la spalatorie si iti vei gasi masina curata

Gama Residence 3 este alcatuit din sapte tronsoane unite la nivelul subsolului, fiecare avand 5,6 respectiv 8 niveluri. Nivelul subteran include 225 de locuri de parcare iar cel suprateran 145 de locuri de parcare.

In cadrul ansamblului Gama Residence sunt oferite spre vanzare garsoniere decomandate, apartamente cu 2, 3 si 4  camere, excelent compartimentate, spatioase si foarte bine gandite ca si functionalitate, atent finisate si dotate cu cele mai bune echipamente.

Vezi apartamentele din cadrul ansamblului Gama Residence!

Gama Residence 3 –  ansamblu rezidential Popesti Leordeni!

Avantaje

 • apartamente cu aer conditionat in fiecare camera
 • centrala termica Viessmann
 • video interfon color Forfisa cu cartela magnetica
 • cazi Belforno Romstal
 • obiecte sanitare Ideal Standard
 • tamplarie PVC Salamander cu sticla low-e
 • fatada placata cu polistiren de 10cm
 • usi exterioare metalice Superlok
 • lift Schindler
 • spatii comerciale la parter
 • parcare 100 Ron pe luna

Alte informatii

Arhitect:WAW ARCHITECTS Tip imobil:Imobile de locuinte, Parter + 5 etaje/ Parter + 8 etaje Numar total de apartamente:400 Tipuri de apartamente:Garsoniere, Apartamente cu 2, 3 si 4 camere

Galerie Foto Gama Residence 3

apartament-2-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence-3 (3) CIMG3329 CIMG3322 CIMG3320 apartament-3-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence (3) apartament-2-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence (3) apartament-2-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence-3 (5) apartament-2-camere-ansamblul-rezidentila-gama-residence-3 (9) apartament-2-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence-3 (9) apartament-3-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence (5) apartament-3-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence (7) apartament-3-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence (13) garsoniera-ansamblul-rezidential-gama-residence (5) garsoniera-ansamblul-rezidential-gama-residence (3) garsoniera-ansamblul-rezidential-gama-residence (7) garsoniera-ansamblul-rezidential-gama-residence (1) apartament-3-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence (1) apartament-3-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence (9) apartament-2-camere-ansamblul-rezidentila-gama-residence-3 (5) apartament-2-camere-ansamblul-rezidentila-gama-residence-3 (1) apartament-2-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence-3 (11) apartament-2-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence-3 (7) apartament-2-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence-3 (1) apartament-2-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence (9) apartament-2-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence (7) apartament-2-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence (1) apartament-2-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence (5) ansamblul-rezidential-gama-3 (16) ansamblul-rezidential-gama-3 (7) apartament-3-camere-ansamblul-rezidential-gama-residence (11) ansamblul-rezidential-gama-3 (19) ansamblul-rezidential-gama-3 (13) ansamblul-rezidential-gama-3 (10) ansamblul-rezidential-gama-3 (4) ansamblul-rezidential-gama-3 (1)

Gama Residence 3 - film de prezentare

Este de ajuns sa programati o vizionare on line sau telefonic (021.332.53.33) si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dvs. cu prioritate, sau puteti merge direct la unul din cele doua birouri puse la dispozitie de Sud Rezidential.ro din Sos. Oltenitei 394, Berceni, Sector 4 sau Sos. Oltenitei 45, Popesti - Ilfov unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

Apartamente Comision 0%
Gama Residence - Vizionare Gratuita

Programeaza vizionare gratuita

Reprezentant Vanzari Gama Residence 3

Mihnea Dumistracel: Manager de proiect

Email: mihnea@sudrezidential.ro

Mobil: 0721.947.202

Tel. fix: 021.332.53.33

Credite rapide

Vanzari apartamente noi

Apartamente Berceni Apartament 2 camere Berceni Apartament 3 camere Berceni Garsoniere Berceni

Vanzari apartamente direct de la dezvoltator, comision zero, in mega ansamblul rezidential Gama Residence!