Modalitati de plata

Dezvoltatorul ansamblului imobiliar Gama Residence 3 va ofera multiple posibilitati de plata pentru achizitionarea unui apartament sau a unei garsoniere.  Sunt acceptate ca modalitati de plata:  Credit imobiliar / ipotecar,  Credit “Prima Casa”,  Leasing imobiliar precum si  Plata cash. Nu ezitati sa ne contactati prin intermediul Biroului de Vanzari Direct Dezvoltator pentru a va informa corect si complet despre toate posibilitatile de plata acceptate. Dorim sa ne asiguram ca am inteles perfect optiunile dumneavoastra si speram sa gasim, impreuna, cea mai avantajoasa modalitate de plata.

Programul Prima Casa

Programul Prima Casa a fost aprobat in vara lui 2009, prin Ordonanta de urgenta nr. 60/2009, ulterior s-au adus o serie de modificari: la inceputul lui 2010 (cand s-a transformat in Prima casa 2), la inceputul lui 2011 (cand a aparut Prima Casa 3). Pe 26 mai 2011, noile norme de aplicare a programului Prima Casa 4 au fost publicate in Monitorul Oficial. De cand a inceput programul Prima Casa, au fost aprobate peste 37.000 de dosare, iar bancile au acordat credite ce depasesc 1.5 miliarde euro. In cadrul programului Prima casa 4 pot fi achizitionate:

1. locuinte finalizate, destinate achizitionarii, inclusiv cele construite si date în exploatare prin programele derulate de A.N.L. ;

2. locuinte nefinalizate, aflate in diverse faze de constructie, destinate achizitionarii dupa finalizare, inclusiv cele construite prin programele derulate de A.N.L.;

3. locuinte noi, destinate achizitionarii dupa finalizare, inclusiv cele construite prin programele derulate de A.N.L.

Plafonul maxim în cadrul programului Prima Casa 4 a ramas acelasi ca si în 2010:

* 60.000 euro, cand se achizitioneaza o locuinta veche.
* 70.000 de euro – pentru o locuinta noua
* 75.000 de euro – pentru o locuinta colectiva construita de la zero

Trebuie sa dispui de un avans de minimum 5% din pretul de achizitie a locuintei si/sau care acopera diferenta dintre pretul de achizitie a locuintei rezultat din antecontractul de vanzare-cumparare si finantarea garantata.

Apartamente Comision 0%
Gama Residence - Vizionare Gratuita

Programeaza vizionare gratuita

Reprezentant Vanzari Gama Residence 3

Mihnea Dumistracel: Manager de proiect

Email: mihnea@sudrezidential.ro

Mobil: 0721.947.202

Tel. fix: 021.332.53.33

Credite rapide

Vanzari apartamente noi

Apartamente Berceni Apartament 2 camere Berceni Apartament 3 camere Berceni Garsoniere Berceni

Vanzari apartamente direct de la dezvoltator, comision zero, in mega ansamblul rezidential Gama Residence!