Classic Residence

Promotii

SUPER PROMOTIE – CLASSIC RESIDENCE!

* Un aparat de aer conditionat
* Interfon
* Credite si solutii financiare prin Credit24h.ro
* Alege-ti finisajele si personalizeaza-ti apartamentul !

Perioada promotiei: pana la data de 1 decembrie 2014!

MOBEXPERT pentru ca esti diferit

Proiectul de amenajare a noii tale locuinte oferit gratuit, precum si consultanta in amenajarea interioara, oferit de Mobexpert, impreuna cu discount-uri insemnate la achizitionarea de mobilier.

ASTRA ASIGURARI

Astra Asigurari, liderul pietei de asigurari din Romania, va ofera solutii proprii de asigurare si discounturi insemnate la incheierea oricarui gen de polite de asigurare.

ARHITECTURASIDESIGN.RO

ArhitecturasiDesign.ro, casa de arhitectura recunoscuta pentru proiectele sale deosebite, ofera solutii de proiectare, consultanta, autorizare si design interior la preturi promotionale.

MODULEX GROUP

Modulex Group, furnizor de produse si servicii in domeniul incalzirii si climatizarii pentru uz rezidential, ofera servicii de audit energetic si intocmirea rapida a certificatelor energetice la preturi reduse.

BGS definitia sigurantei

Cu seriozitatea si profesionalismul care-i caracterizeaza, compania BGS ofera solutii personalizate pentru monitorizarea si paza ansamblurilor rezidentiale, dar si pentru resedintele private, birouri si sedii de firma.

Este de ajuns să programaţi o vizionare on line sau telefonic (021.332.53.33) şi imediat consilierii noştri de vânzări vor prelua cerea dvs. cu prioritate, sau puteţi merge direct la unul din cele două birouri puse la dispoziţie de Sud Rezidential.ro din Sos. Olteniţei 394, Berceni, Sector 4 sau Sos. Olteniţei 45, Popeşti – Ilfov unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noştri mereu amabili şi prietenoşi dispuşi să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele şi promoţiile noastre.

Apartamente Comision 0%
Gama Residence - Vizionare Gratuita

Programeaza vizionare gratuita

Reprezentant Vanzari Gama Residence 3

Mihnea Dumistracel: Manager de proiect

Email: mihnea@sudrezidential.ro

Mobil: 0721.947.202

Tel. fix: 021.332.53.33

Credite rapide

Vanzari apartamente noi

Apartamente Berceni Apartament 2 camere Berceni Apartament 3 camere Berceni Garsoniere Berceni

Vanzari apartamente direct de la dezvoltator, comision zero, in mega ansamblul rezidential Gama Residence!